2024. április 25. - Márk

A frakcióvezetőkkel egyeztet a házelnök

Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a frakcióvezetőkkel egyeztet csütörtökön - tudta meg szerdán az MTI.
2008. augusztus 20. szerda 19:25 - Hírextra
Az MTI információi szerint a gyülekezési törvény és a "gyűlöletbeszéd" lesz napirenden a megbeszélésen.Szili Katalin az MTI-nek elmondta: szeretné, ha kiderülne, hogy mi a frakciók álláspontja a kérdésben, min és milyen irányban szeretnének változtatni.

A házelnök kitért arra is, hogy a jövő héten megkezdi az őszi ülésszakot megelőző szokásos egyeztetéseket. Először külön-külön találkozik a képviselőcsoportok vezetőivel, majd szeptember első hetében közösen is összeülnek.

Szili Katalin hozzátette: napirenden szerepel az egyeztetéseken az ülésezési rend kérdése is - az, hogy hétfőről és keddről kerüljenek-e át keddre és szerdára a parlamenti ülések -, illetve az is, miként állnak a frakciók az adótörvényekhez és a költségvetés elfogadásához.

Megjegyezte, Kiss Péter kancelláriaminiszterrel is találkozik, hogy áttekintsék a kisebbségi kormány őszi ülésszakra vonatkozó szándékait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását