2024. április 26. - Ervin

Tudjunk együtt örülni

Ismét egy példa a XIII. kerületi Fidesz kétségbeesett próbálkozásainak, hogy minden ami a kerületben épül - nem kevés ilyen van - és a lakosság igényeinek kielégítését szolgálja azt megpróbálja ellehetetleníteni.
2008. augusztus 19. kedd 18:14 - Hírextra
Legutóbb a tervezett újlipótvárosi közösségi ház ügyében gáncsoskodtak, most egy repedésen vélik a nagy leleplezést felfedezni.

Szakmailag megalapozatlan, műszaki hozzá nem értést sugárzó rémhíreik egy frissen felépített több emeletes épület esetében mindennaposak. A lebonyolító több mint egy tucat esztétikai és egyéb hiányosságot rögzített az úgynevezett hibalistán, amelyeket a kivitelező a napokban szakszerűen elhárít. Ezek a javítások az épület, állékonyságát, minőségét nem befolyásolják. A később felvetődő rendellenességek ingyenes megszüntetését szolgálja a garancia és a szavatosság intézménye.

A mentális problémák elkerülése érdekében Fideszes barátainknak csak javasolni tudjuk próbálják meg a dolgok jobb oldalát is szemlélni.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását