2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kivégzéssel fenyegetőzött

Önbíráskodás miatt nyomoz a rendőrség egy 35 éves férfi ellen, aki többször, kivégzéssel is megfenyegette áldozatát, ha az egy meghiúsult üzlet vélt nyereségét nem fizeti meg neki - közölte kedden a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
2008. augusztus 19. kedd 14:10 - Hírextra
A rendőrségi közlemény szerint a sértett és a gyanúsított tavaly októberben szóbeli megállapodást kötött arról, hogy a gyanúsított megvásárolja a sértett családjának tulajdonában lévő lakóparkban található lakások felét és a vételárba beszámítják a vevő két budai lakását, valamint további értéktárgyakat.

A lakóparki lakások adásvétele a két fél között nem jött létre, ezért a sértett banki hitel segítségével megvette a gyanúsítottól a két budai lakást 200 millió forintért. Ezt követően a gyanúsított követelni kezdte a lakópark meghiúsult eladása miatt elmaradt 725 millió forintos vélt nyereségét, valamint 71 millió forintot, amit a lakóparkban történt felújítási munkálatokra költött.

A férfi a sértettet többször szóban és telefonon megfenyegette azzal, hogy amennyiben a szerinte jogos összeget nem kapja meg, kivégzi.

A gyanúsítottat hétfőn a Készenléti Rendőrség Terrorelhárító Szolgálatának és a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak a munkatársai egy fővárosi bevásárlóközpontban fogták el. A 35 éves K. F. R. budapesti lakost őrizetbe vették és javasolják előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását