2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kiss Péter állami kitüntetéseket adott át

Művészeknek, mérnököknek, közgazdászoknak és más szakmák kiemelkedő képviselőinek adott át magas állami kitüntetést Kiss Péter kancelláriaminiszter az államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20. alkalmából kedden a Parlamentben.
2008. augusztus 19. kedd 16:16 - Hírextra
Tarcsi Gyula, a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) szakállamtitkára beszédében kiemelte: Szent István király Magyarországot Európa részéve tette; nem csupán megalapította a magyar királyságot, de kiépítette a szuverén államiságot. A jelenről szólva hangsúlyozta: Magyarországnak az Európai Unió hatékony tagjának kell lennie úgy, hogy közben megőrizze magyarságát.

A tizennyolc kitüntetett között volt Rakusz Lajos, az Ipari-, Tudományos- Innovációs- és Technológiai Parkok Egyesülete tiszteletbeli elnöke, Szűcs Andrea ügyvéd, a Magyar Ügyvédi Kamara alelnöke, a Magyar Ügyvédnők Egyesülete elnöke, Vígh László agrármérnök, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés elnöke, Dávid Géza kenus, edző, Dibusz Éva bemondó, műsorvezető, Oroszlán Szonja, a Madách Színház színművésze, Róbert Ákos, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását