2024. május 3. - Tímea, Irma

Átadták a Szent István-emlékérmet és díjat

Tóth Mihály székesfehérvári főiskolai tanárt tartotta méltónak az idei Szent István emlékéremre és díjra az elismerés odaítéléséről döntő kuratórium; a kitüntetést Spányi Antal megyéspüspök, a kuratórium elnöke adta át kedden a Szent István Művelődési Ház
2008. augusztus 19. kedd 23:46 - Hírextra

A díjjal Tóth Mihály elkötelezett szakmai és közéleti tevékenységét ismerték el.
A Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Főiskolai Kara tanárának oktatói és tudományos tevékenysége a határokon túl is ismert, Nigériában, Indiában és Egyiptomban is oktatott és kutatott, s számos nemzetközi intézetben és alapítványban dolgozott.


Kutatói területe egyebek között a digitális technika, az információ és kódoláselméletre, a felsőfokú minőségbiztosítás kérdéseire, a kriptográfia és alkalmazásai területére terjed ki.


A Szent István Emlékérmet és díjat 2004-ben székesfehérvári magánszemélyek alapították.


Minden évben az nyerheti el, akinek munkásságához, szakmai életútjához Szent István öröksége szolgál iránymutatásul, aki a Szent István-i keresztény értékrendnek megfelelő életet él vagy élt, annak szellemében tevékenykedett, s a területén kiemelkedő tevékenységet végzett vagy végez.

 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását