2024. március 29. - Auguszta

Csomagolt hulla

Nevelt fia és annak ismerőse gyilkolta meg a gyanú szerint azt az idős férfit, akinek a holttestét saját kocsija csomagtartójában találták meg a rendőrök Szigetváron - tájékoztatta a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-t hétfőn.
2008. augusztus 18. hétfő 13:35 - Hírextra
A feltételezett elkövetők szombaton, otthonában keresték fel a Siklós melletti kistelepülésen élő, 69 éves férfit, akit egy tompa tárggyal agyonvertek, holttestét autója csomagtartójába tették, majd a járművel távoztak a helyszínről - mondta el az eset részleteiről Zsobrák Péter. A rendőr százados megerősítette az MTI információját, miszerint a gyilkosság Pécsdevecserben történt.

A sajtóreferens közölte: a rendőrség azután kezdett nyomozni az ügyben, hogy a sértett szomszédai látták a két idegent az idős férfi kocsijában, s e "furcsaságról" bejelentést tettek.

Zsobrák Péter hozzátette, hogy a körözött autót és utasait még szombaton Szigetváron, közúti ellenőrzés keretében állították meg, a járőrök a kocsi csomagtartójában megtalálták az áldozatot.
A gyanúsítottak őrizetben vannak, kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Egyelőre nem tudni, mi motiválta őket tettük elkövetésében, ahogy pontosan azt sem, mi volt a szándékuk a holttesttel - jegyezte meg a rendőr százados.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását