2024. április 20. - Tivadar

Hajrá vonal az olimpikonoknak

"Az olimpiai hajrában szükség van minden magyar biztatására!" Gyenesei István, a sportért felelős miniszter - a T-COM közreműködésével - olimpikonjainkat biztató szurkolói vonalat hirdetett meg a Magyar Televízióban augusztus 17-én vasárnap, a Magyarorszá
2008. augusztus 17. vasárnap 18:59 - Hírextra
A 06-30/9-30-60-30-as, nem emelt díjas SMS vonalra, mindazok elküldhetik támogató üzenetüket - éjjel-nappal -, akik szívügyüknek tekintik a magyar olimpikonok pekingi sikerét. Az SMS-eket az MTV Telesport szerkesztőségében, az MR1 pekingi stúdiójában és az olimpiai falu magyar csapatirodájában folyamatosan figyelemmel kísérik.

Gyenesei István a HAJRÁ! vonal indítása kapcsán hangsúlyozta, hogy a magyar sportolóknak az olimpia következő 7 napján nagy szükségük van az otthonról érkező biztatásra.

"Szeretnénk, ha az üzenetekben is megfogalmazott erősítő, bátorító szavakból éreznék sportolóink a szeretetet, a bizalmat, azt hogy velük van az ország. Hiszen, a verseny az utolsó másodpercig, méterekig tart!" – mondta a miniszter.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását