2024. április 29. - Péter

Eltűnt a gáz

Siófokon hat szállodában és több mint ezer lakásban nincs gáz, mert kilyukadt egy 200 milliméteres gázvezeték az Ezüstparton vasárnap hajnalban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.
2008. augusztus 17. vasárnap 10:10 - Hírextra
Dobson Tibor elmondta: a gázszolgáltató elzárta az érintett szakaszon a gázt, emiatt 1.114 épületben - közte hat szállodában és egy közintézményben - egyelőre nincs gáz. A gázművek szakemberei dolgoznak a hiba kijavításán, de egyelőre nem lehet tudni, mikor áll helyre a gázszolgáltatás.
A vezetékből szivárgó gázt hajnali 3 órakor észlelték, a helyszínre érkező vegyi felderítő csoport folyamatosan mérte a levegőben a gáz koncentrációját, de nem tapasztalt olyan értéket, ami indokolná a lakosság kitelepítését - tette hozzá.

Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a gázszivárgás miatt az Erkel Ferenc utca - Balaton - Vitorlás utca - Zichy utca - Vas utca által határolt területen szünetel a gázszolgáltatás. A gázszünet által érintett területen 1.114 épület van, ebből 376 lakóépület, egy közintézmény, hat szálloda és 731 üdülőépület.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását