2024. május 4. - Mónika, Flórián

Helyi szakemberekre számít a kórház

Sós Tamás, a Heves megyei közgyűlés MSZP-s elnöke továbbra is bízik abban, hogy az egri Markoth Ferenc Kórházban megvalósíthatják azt az emberközpontú, magas színvonalú kórházi szolgáltatást, amelyet szeretnének - nyilatkozta a politikus szombaton az MSZP
2008. augusztus 16. szombat 20:40 - Hírextra
A közgyűlés elnöke azt mondta, hogy a megyei kórház körül kialakult viták sajnos nem a betegekről szólnak, holott a betegek érdekében kellene mindenkinek cselekednie. Szerinte az a pályázat, amelyet az önkormányzat a kórház működtetésére kiírt, és amelyet a sokak által támadott HospInvest nyert meg, garanciát biztosít arra, hogy a betegek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják, és megvalósulhasson egy hatmilliárd forintos fejlesztés.

Sós Tamás azt is elmondta: bízik a józan észben, optimista. Ugyanakkor a pénteki demonstráció elgondolkodtató volt, elsősorban amiatt, hogy egy "hangos kisebbség miképpen tud megfélemlítést, megbotránkoztatást, feszültséget gerjeszteni, megtéveszteni a lakosságot".

A közgyűlés elnöke hangsúlyozta: a leendő működtető megteremtette a feltételeket ahhoz, hogy átvegye a kórházat, a megye ugyanakkor azt szeretné, hogy továbbra is helybéliek dolgozzanak itt, ne máshonnan kerüljenek ide szakemberek - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását