2024. május 28. - Emil, Csanád

Dílert fogtak a rendőrök

Előzetes letartóztatásba helyezett egy tetten ért kábítószer-kereskedőt a Szegedi Városi Bíróság, míg a rendőrök több fogyasztót is elfogtak - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t. Negyedmilliónyi füvet találtak...
2008. augusztus 16. szombat 17:35 - Hírextra
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai csütörtökön, Szegeden igazoltattak egy 23 éves férfit és egy 24 éves nőt. A ruházat átvizsgálás során a rendőrök kétszáz grammnyi, mintegy negyedmillió forint értékű kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit a nő nem sokkal korábban vásárolt a férfitól - mondta a főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs közlése szerint az adatgyűjtés során három másik fogyasztóhoz is eljutottak a nyomozók, akik a házkutatások során további kábítószergyanús növényi származékot, extasy tablettákat, valamint több, kábítószer fogyasztással kapcsolatba hozható tárgyat is találtak. A rendőrök az egyik lakásban jelentős összegű készpénzt is lefoglaltak.

A kihallgatások során a gyanúsítottak, egy kivétellel, beismerő vallomást tettek.

A kábítószer-kereskedőt a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Négy társa szabadlábon védekezhet - fűzte hozzá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását