2024. május 3. - Tímea, Irma

Buszt emeltek le járókelők egy terhes nőről

Elborzadt New York-i járókelők emelték le az iskolabuszt egy terhes asszonyról, s ezáltal az orvosok megmenthették a kisbabát.
2008. augusztus 15. péntek 21:56 - Hírextra
A 33 éves Donnette Sanzt csütörtökön nyilvánították holttá, nem sokkal azután, hogy az orvosok császármetszéssel világra segítették gyermekét. A másfélkilós kisfiú válságos állapotban volt.
Az asszony csütörtökön ebédidőben az úttesten kelt át Bronxban, amikor elütötte egy kisteherautó, majd egy busz elé lökte a kismamát.

"Kiszaladtam a házból, hogy csatlakozzam ahhoz a tíz önkénteshez, akik a buszt próbálták felemelni. Nem tudtuk megmozdítani a járművet, míg újabb tíz járókelő nem csatlakozott, s így ki tudtuk szabadítani a hölgyet" - nyilatkozta a 47 éves Cheryl Brown.

A kisteherautó sofőrjét gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával, valamint jogosítvány nélküli vezetés miatt tartóztatták le. A 72 éves férfi azzal védekezett, hogy nem működött a fék. - A közlekedési lámpa pirosra váltott, s nem tudtam megállni… Próbáltam kikerülni az asszonyt - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását