2024. március 29. - Auguszta

Somogyi Hírlap: e-mailben toboroz a honvédség

A kaposvári toborzóiroda ezentúl e-mailben is tájékoztatást ad a katonai hivatásról; a kaposvári egyetemisták és főiskolások szeptembertől számíthatnak a honvédségtől érkező levélre - írta szerdán a Somogyi Hírlap.
2008. augusztus 13. szerda 08:57 - Hírextra

A toborzóiroda diplomás, középfokú angol nyelvvizsgával rendelkező és "makkegészséges" fiatalokat keres a magyar-kanadai pilótaprogramot ajánlva - mondta a lapnak Fehér Gábor alezredes, a kaposvári iroda vezetője.

Tájékoztatása szerint az iroda munkatársai felveszik a kapcsolatot a hallgatói önkormányzattal, rajtuk keresztül is keresik a kapcsolatot a végzős hallgatókkal, akiknek igyekeznek minél átfogóbb képet adni a pilótaképzésről, s a többi honvédségi lehetőségről.

Az idén a legtöbben - 105-en - Somogyból vállalták a szerződéses szolgálatot. A kaposvári toborzóirodában csaknem háromszor annyian jelentkeztek szerződésesnek, mint tavaly ilyenkor - olvasható a megyei napilapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását