2024. május 2. - Zsigmond

Kelendőek az Obama-könyvek

Mindegy, hogy politikai ellenfelei tollából születnek vagy éppenséggel ő maga írja, Barack Obama demokrata elnökjelölt annyira érdekli az embereket, hogy a vele foglalkozó könyvek óriási érdeklődésre tarthatnak számot.
2008. augusztus 13. szerda 08:54 - Hírextra

A The Obama Nation (Az Obama-nemzet) című Obama-ellenes könyv, amelynek szerzője Jerome V. Corsi vasárnap az előrejelzések szerint egyes számú kedvenc lesz a The New York Times keményfedelű nem fikciós műveinek toplistáján. Corsi volt a társszerzője annak a négy évvel ezelőtt megjelent Unfit for Command (Vezetésre alkalmatlan) című bestsellernek is, amely az akkori demokrata elnökjelölt, John Kerry vietnami háborúban játszott szerepéről állított ki rossz bizonyítványt.
A demokraták idei Fehér Ház-i jelöltje maga is sikeres írónak számít már: a Dreams From My Father (Álmok apámtól) és a The Audacity of Hope (A remény bátorsága) című munkái milliós példányszámban keltek el.

Még a száraz, politikai kiáltványait és beszédeit összegző kötete, a Change We Can Believe In (Változás, amiben bízhatunk) is akkora lelkesedést váltott ki, hogy egy internetes könyvrendelő oldal bestsellerlistáján a 75. helyre ugrott hétfő estére, alig egy nappal azután hogy bejelentették szeptemberi megjelenését.
A szöveggyűjteményt egyelőre 300 ezer példányban akarják piacra dobni.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását