2024. április 24. - György

Ne aludjunk a tűző napon!

Nem érdemes elaludni a tűző napon a Sziget fesztiválon, mert az egészségügyi szolgálat munkatársai felébresztik az embert; a szerdára jósolt kánikula miatt a nagyobb színpadok előtt pedig vízzel locsolják majd a közönséget.
2008. augusztus 13. szerda 10:10 - Hírextra

Vető Viktória, a Sziget fesztivál sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a szerdára és csütörtökre jósolt kánikula miatt fokozottan figyelnek arra, hogy a szigetlakók ne kapjanak hőgutát.
Az egészségügyi szolgálat munkatársai igyekeznek majd felhívni a közönség figyelmét arra, hogy a legmelegebb időszakban lehetőleg árnyékban tartózkodjanak, illetve viseljenek fejfedőt. Erre a hangosbeszélőkben is figyelmeztetik a szigetlakókat.

A nagyobb színpadok előtt a közönséget vízzel locsolják és vizet is osztanak majd a szomjazóknak. Több programhelyszínen is vízpára-kapukat állítottak fel. A Szigeten található egy medence is, viszont a Dunában fürdőzés szigorúan tilos. Ezt a vízi rendőrség ellenőrzi. A fesztivál területét két locsolóautó járja folyamatosan, hogy "lekössék" a port.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását