2024. április 29. - Péter

Mészáros Anett hetedik

Kikapott második vigaszági mérkőzésén, ezzel hetedik lett Mészáros Anett a 70 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.
2008. augusztus 13. szerda 12:28 - Hírextra
A paksiak világ- és Európa-bajnoki bronzérmese második alsó ági mérkőzésén a vb-ezüstérmes Ronda Rouseyval találkozott. Az idei Hungária Kupát megnyerő amerikai már az első perc végén eldobta a magyart, aki ügyesen a karjára esett, így jukóval megúszta az akciót. Válaszul a korábban sikerre vezető leszorítással próbálkozott, ám - ahogy előtte megjósolta - a "gumiderekú" rivális kiszabadította magát. Az összecsapás 2:45 percnél ért véget, amikor Rousey hanyatt döntötte Mészárost, és ippont kapott.

"Ez van" - nyilatkozta könnyeivel küszködve az MTI-nek a magyar dzsúdós, majd az öltözőbe sietett.
A háromfős női válogatott minden tagja - Csernoviczki Éva (48 kg), Baczkó Bernadett (57) és Mészáros Anett - hetedikként zárta az ötkarikás játékokat.

Csütörtökön a 100 kg-os Hadfi Dániel lép tatamira Pekingben.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását