2024. április 20. - Tivadar

Hússzor szúrta meg feleségét

Gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták Shelley Mail indiai származású filmszínészt (a 40 éves szűz egyik szereplőjét), mert életveszélyesen összeszurkálta volt barátnőjét.
2008. augusztus 13. szerda 13:20 - Hírextra
A 43 éves férfit hétfőn este fogták el, amint leszállt a Los Angelesből Oceanside-ba érkező vonatról - jelentette be kedden a San Diego megyei seriffi hivatal. A továbbra is őrizetben tartott színészre kétmillió dolláros óvadékot szabtak ki. A vádemelésre szerdán kerül sor.

A hatóságok megerősítették, hogy az áldozat a 35 esztendős, kétgyermekes Kendra Beebe - egy internetes honlap szerint biztosítási bróker -, aki egy hétfői közlemény alapján kritikus állapotban van.
A rendőrök vasárnap este szálltak ki Beebe San Marcos-i lakásához, ahonnan sikoltozást és üvegcsörömpölést jelentettek. A házban megtalálták a húsz késszúrással megsebesített asszonyt, akit azonnal kórházba szállítottak.

Egy helyi tévéadó értesülése szerint Malil egy másik férfival lelte volt barátnőjét és rátámadt: a házban majd a ház körül hajszolta, és többször megszúrta. Egy szemtanú szerint, aki igyekezett elállítani a sebek vérzését, Beebe súlyosan megsérült az állán és a karján is.
A késelés alatt az asszony gyermekei is otthon tartózkodtak.

A Los Angelesben élő Malil hétfőn azért utazott Oceanside-ba, mert ügyvédjével akart találkozni. A színészt családja és jogi képviselője is igyekezett meggyőzni, hogy adja fel magát.
A híradások szerint életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását