2024. április 25. - Márk

Összevont városi MSZP-taggyűlés

Városi összevont taggyűlést hívott össze az MSZP debreceni elnöksége szeptember 4-re - tájékoztatta Zsiros Zsolt városi pártelnök a hétfői elnökségi ülés után az MTI-t.
2008. augusztus 11. hétfő 21:58 - Hírextra
Az összevont taggyűlés napirendjén egyebek mellett a párt őszi tisztújításával kapcsolatos politikai ütemterv megtárgyalása, a városi elnökség és az önkormányzati frakció beszámolója szerepel, valamint egyfajta fórumot tartanak "a politikai véleménynyilvánítás kereteinek feszegetéséről, korlátairól".

Utóbbi nyilvánvalóan összefüggésben van azzal, hogy az MSZP Ésszerűség és Felelősség Platformja Hajdú-Bihar megyei szervezetének elnökét és két társát a közelmúltban kizárta a pártból az MSZP debreceni etikai bizottsága.

A zárt ülésen meghozott döntés ellen -, amelyben az MTI információi szerint kifogásolták a platform megyei szervezetének korábbi nyilatkozatait, állásfoglalásait, azok "megdöbbenést és ellenérzést váltottak ki" a helyi pártszervezetben - az érintettek fellebbeztek.

Ezt követően - a kizárások kapcsán - az MSZP városi összevont taggyűlésének azonnali összehívását kezdeményezte 55 debreceni párttag.

Az MTI érdeklődésére Zsiros Zsolt cáfolta, hogy ezért hívták volna össze az összevont taggyűlést szeptember 4-ére. A fontos napirendre tekintettel azt e nélkül is megtettük volna - mondta a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását