2024. május 13. - Szervác, Imola

Győzelemmel kezdtünk Pekingben

Könnyed győzelemmel kezdte meg szereplését Csernoviczki Éva a 48 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián. A Pekingi Tudomány és Technológia Egyetem sportcsarnokában szép számmal jelentek meg nézők, bár a szabadnap ellenére dél körül még akadt üres h
2008. augusztus 9. szombat 06:42 - Hírextra

A napközben zajló csatározásokra 100-120 jüanért (2200-2600 forint) lehetett bejutni, ám az érmekért helyi idő szerint 18 órakor kezdődő küzdelmekért külön jegyet kell venni mintegy 200 jüanért.
A tatabányaiak Európa-bajnoki bronzérmese nyitányként az idei Hungária Kupán harmadik brazil Sarah Menzesszel akaszkodott össze, akit már 3:53 percnél ippont érően dobott el egy kis belső horoggal, s ezzel véget is vetett a találkozónak.


"Boldog vagyok, hogy ilyen hamar befejeztem az első meccsemet. Még nem tudom, hogy ki a következő ellenfelem, de nyugodt vagyok" - nyilatkozta az MTI-nek Csernoviczki, akire a legjobb 16 között a súlycsoport egyik favoritja, Alina Alexandra Dumitru vár.


A román klasszis négyszer diadalmaskodott Európa-bajnokságon, emellett két vb-bronzzal is büszkélkedhet, így kemény diónak ígérkezik.



Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását