2022. május 23. - Dezső

Brad Pitt dicstelen férfi lesz

Tarantino szuperprodukciójában DiCaprio és Nastassja Kinski is szerepet kapott. Hivatalosan is megerősítették, hogy Brad Pitt játszhatja el az Inglorious Bastards (Dicstelen férfiak) című, 2010-ben mozikba kerülő háborús film egyik főszerepét. A második
2008. augusztus 9. szombat 12:57 - Hírextra
A forgatókönyv szerint amerikai katonák egy csoportjára halálos ítélet vár. A harcosok megpróbálnak elmenekülni a végzet elől, és ezért egy küldetést kell teljesíteniük a szövetségeseknek. A szereposztás alapján Brad vezeti majd a kivégzés elől menekülő amerikai katonákat.

Egyelőre csak az ő személye biztos, de már több sztár neve felmerült a szuperprodukció kapcsán. A hírek szerint Eli Roth alakítja Donny Donowitz őrmestert, a Zsidó Medvét, aki baseballütővel csapja szét a nácik fejét. Leonardo DiCapriót állítólag a főgonosz szerepére szeretnék megnyerni, Nastassja Kinski pedig az egyik női szerepet kaphatja meg.
Forrás: netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását