2024. május 6. - Ivett, Frida

Ritkán nyernek pert a betegek

Bács-Kiskunban a leggyorsabban a kecskeméti megyei kórházban vizsgálják ki a betegpanaszokat, a legtöbb idő pedig a halasiaknak szükséges - írta csütörtöki számában a Petőfi Népe.
2008. augusztus 7. csütörtök 09:27 - Hírextra
Az elmúlt hét évben a megyei kórházban indult a legtöbb kártérítési per is, a felperes azonban eddig csak egyszer nyert - olvasható a napilapban.

Az a probléma, hogy az indikátorrendszer keretében feltett kérdések nem terjednek ki minden lehetséges megoldásra, ezért nem tudni, hogy a megindított perek közül hány esetben fordul elő, hogy a felperes - azaz a beteg vagy hozzátartozója - visszalép, hiszen egyértelművé válik, hogy veszít majd - nyilatkozta az újságnak Horváth Attiláné, a megyei kórház sajtóreferense.

Az intézmények, ha úgy érzik, hogy valójában hibáztak, akkor még azt megelőzően megegyeznek a beteggel, hogy az ügy bíróságra kerülne - olvasható a napilapban egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását