2024. április 28. - Valéria

Pólós gyakorlás a horvátokkal

A világbajnok horvátokkal kétkapuzott csütörtökön az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabdacsapat, s a gyakorlást rendkívül hasznosnak értékelte a szövetségi kapitány.
2008. augusztus 7. csütörtök 19:20 - Hírextra
Kemény Dénes a válogatott honlapjának Pekingből elmondta, hogy mintegy hetven percet edzettek közösen a horvátokkal.

"Ugyanúgy játszottunk, mint az amerikaiak ellen, azért ez egy erősebb csapat. De ez nem is volt baj, mert felszínre került egy-két visszatérő hiba, most ezeket próbáljuk meg rendbe rakni. Egyébként elégedett vagyok, mert egész jól játszottunk. Fokozatosan haladunk, kár, hogy nem tudunk játszani pénteken a szerbekkel. Ma egyébként éppen azokat a dolgokat gyakoroltuk, amiket az első meccsre, Montenegró ellen "szánunk". Nem vettünk át mindent, de nagyrészt olyasmit igyekeztünk begyakorolni, amit játszani akarunk vasárnap" - mondta Kemény Dénes
A szakvezető az egyéb napi programról szólva elmesélte, hogy villám-városnézés keretében megnézték a császári palotákat a Tiltott Városban, és a hatalmas Tienanmen teret.

"Szép volt, érdekes volt, csak a kellemes, 26-28 fokos meleghez túl nagy volt a páratartalom, megizzadtunk. Nagyon elfáradt a csapat, a tervezettnél egy órával hamarabb be is fejeztük. Az esti edzésen súlyzózás volt és egy óra úszás a "falusi" uszodában" – így a kapitány, aki megemlítette, hogy kisebb lovaglóizom-sérüléssel bajlódik a csapatkapitány, Benedek Tibor: "Úgy néz ki, hogy pénteken már tud lőni is, a lába igazából a lövésben akadályozta, annyiban, hogy a lábtempóját zavarta. De csak elővigyázatosságra volt szükség, reggel ezért nem játszott a horvátok ellen."

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását