2024. április 29. - Péter

Miskolcon ketten haltak meg

Heroin fogyasztása miatt halt meg két fiatal Miskolcon a napokban, egy harmadiknak az élete pedig jószerivel hajszálon múlott, őt szerdán mentették meg a mentősök - tájékoztatta Pásztor Albert Miskolc rendőrkapitánya az MTI-t csütörtökön.
2008. augusztus 7. csütörtök 12:05 - Hírextra
Egy 30 éves férfi holttestére Miskolc avasi lakótelepe egyik épületének lépcsőházában találtak rá, egy 22 éves prostituált nőt pedig az ágyában ért a halál - mondta az ezredes, hozzátéve: mindkét holttest mellett megtalálták a heroin beadására alkalmas eszközöket, fecskendőket, kanalakat.

Pásztor Albert elmondta azt is: szerdán csaknem meghalt egy szintén 22 éves fiatal heroin fogyasztása miatt, de ellenszer beadásával megmentették az életét.

Miskolc rendőrkapitánya beszámolt arról, hogy a napokban hat kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe, kettőjükről bebizonyosodott, hogy ők látták el heroinnal a meghaltakat.Budapesten az elmúlt napokban hatan haltak meg heroin fogyasztása miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását