2024. május 3. - Tímea, Irma

Tömegverekedés rendőrökkel

Rendőrök is részt vettek abban a tömegverekedésben, amely július közepén alakult ki Tiszapüspökiben egy szórakozóhelyen; az ügyben az egyenruhások érintettsége miatt garázdaság bűntettének alapos gyanúja miatt a Szolnoki Nyomozó Ügyészség folytatja le a n
2008. augusztus 6. szerda 14:48 - Hírextra
Balázsné Busku Terézia elmondta: a kihallgatások most folynak, így a nyomozásról nem tud felvilágosítást adni. Annyit jegyzett meg, a rendőrök nem voltak szolgálatban és a Tisza-parti településen nyaraltak.

Veres Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtófelelőse a történteket azzal egészítette ki, hogy július 16-án Tiszapüspökiben egy vendéglátóhelyen az esti órákban két asztaltársaság tagjai szólalkoztak össze, és a vita tettlegességbe torkollott.

Először a törökszentmiklósi rendőrkapitányság indított nyomozást csoportos garázdaság miatt, majd miután kiderült, hogy rendőrök is benne voltak, az ügyet átvette a nyomozó ügyészség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását