2024. április 20. - Tivadar

Négyszáz tehénnel közösült, mielőtt leölte őket

A brazil rendőrség letartóztatott egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 400 tehénnel közösült, majd az aktus végeztével leölte őket.
2008. augusztus 5. kedd 14:46 - Hírextra
A Terra brazil internetes honlap szerint az 53 éves Getulino Ferreira Paraízót a múlt héten tartóztatták le Goiás államban, ahol egy gazda tetten érte birtokán három tehén és egy borjú leölése után.

Paraízo a rendőrségen beismerte tettét, és elmondta, hogy 13 éves korában nemi erőszak áldozata lett, ezért kezdett el állatokkal, köztük lovakkal és szarvasmarhákkal nemi kapcsolatra lépni. Az őt kihallgató rendőrfelügyelő szerint a gyanúsított elmesélte, hogy még kamaszkorában megpróbált összejönni egy prostituálttal, de a találka "nagyon kellemetlen" volt számára.

A felügyelő, aki már egy éve nyomozott a leölt marhák ügyében, kezdetben arra gyanakodott, hogy fekete mágiával kapcsolatos állatáldozatokról van szó. Csak annyit tehettek, hogy figyelmeztették a gazdákat: ne engedjék jószágaikat birtokhatáraikon túl legelni.

Összesen 400 leölt tehenet találtak meg, amelyeket állítólag mind Paraízo ölt meg négy év alatt Goiania város környéki farmokon, a fővárostól, Brazíliavárostól mintegy 200 kilométerre. A rendőrség megállapította, hogy a sorozat-erőszaktevő és -gyilkos az utóbbi hónapokban már minden alkalommal 3-4 állatot ölt meg, míg korábban alkalmanként csak egyet.

Paraízo ellen súlyos anyagi kár okozása címén emeltek vádat, amiért 1-5 évi börtönre ítélhetik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását