2024. május 8. - Mihály

Megrovást kapott a rendőr a bezárt macskáért

Megrovást kapott feletteseitől egy ungvári körzeti biztos, mert nem gondoskodott egy lakásba bezárt macskáról. A cicát a helyszínelő rendőrök zárták be az egyik ungvári lakásba, miután magányosan élő gazdája meghalt.
2008. április 14. hétfő 09:43 - Hírextra

A bennrekedt macskát, amelynek párját a szomszédoknak sikerült kicsalniuk az udvarra, a nyomozók időhiányra hivatkozva a lepecsételt lakásban hagyták - írta az ungvári Rio hetilap hétvégén megjelent száma.

A szomszédok hiába kérlelték a körzeti rendőrt az ajtó kinyitására, az füle botját sem mozdította a szenvedő négylábú érdekében. Az állatbarátok az ajtó résein át tudtak némi élelmet bejuttatni a cicának, amelyet végül 52 nap elteltével sikerült kimenekíteniük börtönéből.

Mivel az esetről több helyi újság is beszámolt, a Kárpátalja megyei rendőrparancsnokság vizsgálatot rendelt el. Az ügyben a körzeti megbízottat marasztalták el "antihumánus magatartás" miatt, mert neki kellett volna gondoskodnia a cica biztonságba helyezéséről. A vétkes rendőrt a teljes személyi állomány jelenlétében megrovásban részesítették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását