2024. április 29. - Péter

Minimális eséllyel

Minimális esélyekkel vág neki a magyar bajnok MTK Budapest a török Fenerbahce elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágónak, miután egy héttel ezelőtt az első mérkőzésen 2-0-ra diadalmaskodott Luis Aragonés együttese.
2008. augusztus 5. kedd 07:35 - Hírextra
"Szerencsére nincs sérült a keretben. A vasárnapi mérkőzés után hétfőn regeneráló edzés volt, kedden délután ha az idő engedi, akkor a Szusza Ferenc Stadionban edz a csapat, ha nem, akkor a Hungária körúton" - nyilatkozta az MTI-nek Garami József, a kék-fehérek szakmai igazgatója.

"Mivel a Fenerbahce játékosai nagyon gyorsak, ezért meg kell próbálnunk szűkíteni a mozgásterüket és megakadályozni, hogy lendületbe jöjjenek. Hátul nem szabad kinyílnunk, mert, bár mindenki azt várja tőlónk, hogy támadjunk, de a törökök életveszélyesen kontráznak, ezért hiba lenne ész nélkül, nekik rontanunk" - folytatta a tréner.

Garami tanítványai ennek ellenére jól helyt álltak Isztambulban, a török sztárcsapat csak két megpattanó lövéssel tudta kiharcolni az előnyt: előbb a brazil világbajnok Roberto Carlos bombája változtatott irányt Mladen Lambulicon, majd Selcuk lövése pattant védhetetlenül a hálóba, ismételten a szerb védőről.A Szusza Ferenc Stadionabn 20:45 órakor kezdődő találkozót az angol Mark Clattenburg vezeti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását