2024. május 5. - Györgyi

Megérkeztek Kásásék

Kedden a címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott is megérkezett Pekingbe, a csapat tagjai azonban nem sokat pihenhettek, mert Kemény Dénes edzést vezényelt számukra.
2008. augusztus 5. kedd 09:15 - Hírextra
A vasárnap érkezett sportolókhoz hasonlóan a pólósok is zökkenőmentesen léptek be Kínába.
"Az utolsó margitszigeti edzéssel már elkezdődött az olimpia, azonban még nem tudjuk, hogy mi vár itt ránk, milyen messze van az uszoda, milyen a szállás, de bízunk a legjobbakban" - mondta el az MTI-nek a kapus Gergely István. "Lényegében nem kell mást tennünk, csak azt, amit tudunk, és amiért itt vagyunk, ez pedig a vízilabda" - tette hozzá.

"Kényelmesen, jól utaztunk. Több helyet kaptunk a business osztályon, s a játékosokkal történt megbeszélés alapján cseréltük a helyeket, mindenki aludni is tudott a gépen. Szobáinkat is sikerült gyorsan elfoglalnunk" - mondta a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának Kemény Dénes szövetségi kapitány.

A pólósokkal együtt utazott Kínába a negyedik olimpiáján szereplő szörfös, Gádorfalvi Áron is, aki azonban tovább repült társai után a vitorlás versenyeknek helyt adó Csingtaóba (Qingdao).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását