2024. április 28. - Valéria

Jó is, meg nem is az új menetrend

Augusztus 21-én és szeptember 6-án, két lépcsőben lép életbe az új BKV-menetrend. A XIV. kerületi alpolgármester úgy véli, több módosítás pozitívan érinti a kerületet, ám más intézkedések problémát fognak okozni Zuglóban. Halász Iván elmondta: összegyűjti
2008. augusztus 5. kedd 06:22 - Hírextra
Augusztus 21-től lép életbe a BKV új paraméterkönyve, a második szakasz bevezetésére pedig szeptember 6-tól kerül sor. A XIV. kerület alpolgármestere, Halász Iván elmondta, pozitívan érinti a zuglói lakosságot a metró üzemidejének meghosszabbítása és a 74-es troli járatainak sűrítése a Kacsóh Pongrác úton.

Ugyanakkor szavai szerint hátrányosan érinti őket, hogy ritkábban közlekedik majd a 82-es troli. Ez Zugló két részét köti össze, piacos járatnak is hívják, hiszen sokan ezzel mennek a Bosnyák téri piacra, és az Uzsoki úti kórházat is ezzel lehet elérni - jelezte az alpolgármester.

A számozások változását sem egyhamar fogják megszokni a kerületiek, a 70-es autóbusz ezentúl például 125-ös lesz - mutatott rá Halász Iván.

Hozzátette, arra kérik lakosságot, hogy küldjék meg az önkormányzatnak a változások után az észrevételeiket. Ezeket ugyanis összegezik és eljuttatják a BKV vezetéséhez, ahol azt ígérték, megvizsgálják a panaszokat, és ahol szükséges, változtatnak.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását