2024. április 20. - Tivadar

Mólójukért tüntettek

A vitorláskikötő lezárása miatt tüntetett mintegy 200 helyi lakos és üdülőtulajdonos - írta hétfőn a Somogyi Hírlap.Szabad Balatont!, Hajóknak biztonságot, embereknek szabadságot! - feliratú táblákkal vonultak a tüntetők balatonszemesi vitorláskikötő elé,
2008. augusztus 4. hétfő 09:07 - Hírextra
Takács József, szemesi polgármester elmondta, hogy tíz hónapja egyeztet képviselőtársaival és a Balatoni Hajózási Zrt.-vel azért, hogy megoldást találjanak a vitorlások védelme érdekében elzárt keleti mólósétány megnyitásáról, de közel egy év alatt nem sikerült előrelépni.

A társaság nem zárkózik el a megoldás elől, mindenképpen szeretnénk megnyitni a jobboldali mólót - mondta a pódiumra követelt Lain Ferenc, a Balatoni Hajózási Zrt. műszaki igazgatója, aki arról tájékoztatta a demonstrálókat, hogy az átalakításhoz csak az anyagköltség ötmillió forint lenne, és erről a többi tulajdonossal, huszonegy önkormányzattal is egyeztetni kell.

Döntés augusztus végén vagy szeptemberben várható - olvasható a megyei napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását