2024. május 6. - Ivett, Frida

Torlódás az M3-ason a mogyoródi lehajtóknál

Két-három kilométeres kocsisor alakult ki az M3-as autópályán Mogyoród előtt mindkét oldalon a Forma-1-es versenyre érkezők miatt - tájékoztatta Horváth Zsolt, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. központi diszpécsere az MTI-t vasárnap délben.
2008. augusztus 3. vasárnap 15:15 - Hírextra

Budapest felől a 18-as lehajtó, Nyíregyháza irányából pedig a 23-as lehajtó előtt alakult ki torlódás. A helyszínen rendőrök segítik a forgalomirányítást - mondta el diszpécser. Hozzátette, hogy baleset vagy más, a forgalmat zavaró esemény eddig sehol sem történt.

Emlékeztetett arra is, hogy a Forma-1 Magyar Nagydíj miatt az Ausztria felől az M1-es autópályán érkezőknek az autópálya-matricákat nem kell a határon azonnal megvásárolniuk, ezt megtehetik az autósok a 169-es, a 162-es és a 94-es kilométernél is. A kedvezmény vasárnap délután 4 óráig érvényes, de csak az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 94-es kilométerig.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását