2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hosszú pálya csere

Hétfőig is eltarthat a vasúti pálya helyreállítása a délutáni vonatbaleset helyszínén Tolna megyében, mert legalább 300 méteren kell kicserélni a síneket.
2008. augusztus 3. vasárnap 11:15 - Hírextra
Hétfőig is eltarthat a vasúti pálya helyreállítása a délutáni vonatbaleset helyszínén Tolna megyében, mert legalább 300 méteren kell kicserélni a síneket. A MÁV sajtófőnöke, Kavalecz Imre szerint valószínűleg a pálya műszaki hibája miatt siklott ki a Kaposvárról Budapestre tartó, száz utast szállító vonat több kocsija Kurd és Szakály-Hőgyész állomás között.

A mentők két személyt boka- és kéztöréssel szállítottak a dombóvári kórházba, tíz embert pedig könnyebb, horzsolásos és rovarcsípéses sérüléssel láttak el a helyszínen, az egyik kisiklott kocsi ugyanis egy napraforgó táblára dőlt, ahol darazsak csípték meg az utasokat.

Szabó Pál közlekedési miniszter, aki a helyszínen tájékozódott, fontosnak tartotta kiemelni, hogy a dombóvári tűzoltók 25 percen belül a helyszínen voltak, és néhány percen belül a mentők is megérkeztek annak ellenére, hogy a baleset elhagyatott környéken történt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását