2024. április 20. - Tivadar

Több kilométeres kocsisor az osztrák határon

Több kilométeres kocsisor torlódott össze Hegyeshalomnál, a belépő oldalon - tudta meg az MTI Kálmán Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes sajtóreferensétől.
2008. augusztus 2. szombat 16:30 - Hírextra

Kálmán Gabriella elmondta, a torlódást a török és román vendégmunkások, illetve a Forma-1 magyar futamával kapcsolatos fokozott forgalom okozza. Bár a schengeni csatlakozással a határátkelő megszűnt, sokan az utópálya-matricát közvetlenül a Határ étterem melletti elárusító helyen kívánják beszerezni. Így a parkolóhelyek, a leállósáv, valamint a belső forgalmi sáv megtelt, egyetlen sávon halad a forgalom, a helyszínen a rendőrök irányítják a forgalmat.

Kálmán Gabriella felhívta a figyelmet, hogy szintén van matricavásárlási lehetőség a 10 kilométer távolságban lévő Mol-kútnál, valamint az ettől 5 kilométerre lévő matricaárusító kapuknál, amelyek egykor az autópálya-fizető kapui voltak, s ugyanitt VJT elektronikus táblák tájékoztatják az utasokat arról, hol lehet még autópálya-matricát vásárolni. A nap folyamán további torlódásokra lehet számítani - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását