2024. május 2. - Zsigmond

Rejtélyes gyilkosság

Rejtélyes gyilkosság ügyében indított nyomozást a rendőrség Miskolcon, az ügy nyomravezetője számára félmillió forintot ajánlottak fel - értesült a HavariaPress. Az egyelőre ismeretlen tettes vasárnapra virradó éjszaka, éjfél és öt óra között késelt halál
2008. augusztus 1. péntek 16:27 - Hírextra
Az áldozat előző délután ittasan kerékpározva olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők kórházba szállították, de onnan szombat éjfél körül önkényesen eltávozott.

Hajnali öt órakor azonban ismét hozzá kellett mentőt hívni, miután a földön fekve találtak rá egy Szentpéteri kapui lakóház előtt, ám a férfin akkor már olyan súlyos szúrt sérülések voltak, hogy a kórházba való ismételt beszállítása után életét vesztette.

Az ügybe bevont igazságügyi orvosszakértő az elsődleges vizsgálata során megállapította, hogy a férfi halálát a szúrt sérülései okozhatták, melyek valamikor a két kórházi beszállítás közötti időszakban keletkezhettek.

A helyszíni szemle és az ügyben megindított rendőrségi nyomozás viszont eddig nem vezetett eredményre, sőt olyan tanúkat sem sikerült eddig meghallgatni, akik vallomása közelebb juttatta volna a nyomozókat a gyilkosság elkövetőjéhez.

A rendőrség ezért kéri mindazok jelentkezését, akik a kérdéses éjszaka látták a városban - a kórház és a húszemeletes toronyház között - a szerencsétlenül járt férfit, illetve bármilyen információval rendelkezik a bűncselekmény körülményeiről.

Az ügy nyomravezetője számára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.
Forrás: havaria.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását