2024. május 18. - Erik, Alexandra

Akadozva közlekednek a villamospótlók

Sávszűkítés miatt kisebb fennakadásokkal tudnak csak közlekedni a 4-es és a 6-os villamosokat pótló buszok hétfő délután Budapesten a Blaha Lujza tér és a Moszkva tér között.
2009. augusztus 3. hétfő 17:34 - HírExtra
A nagykörúton szombaton kezdődött a vágányfelújítás. A közlekedési társaság a hétfő reggeli üzemkezdetkor ötven buszt állított forgalomba, amit ötvennyolcra emeltek a délután folyamán, hogya csúcsidőben tartani tudják az 1-2 perces indulást. A buszok kihasználtsága Kiricsi Karola elmondása szerint optimális, 40-60 százalékos.

A délután folyamán a Jászai Mari térnél lévő sávszűkítés miatt fennakadások voltak a közlekedésben, ez pár perces menetidő-hosszabbodással járt - közölte.

Kitért arra is, hogy a buszok végállomásaira szerelőkocsikat telepítettek, így a forgalomból való kiállás nélkül el tudták végezni a szükséges javításokat. Hozzátette: eddig tíz kisebb hiba volt, amelyeket a pihenőidőben meg tudtak javítani.

Kiricsi Karola reggeli közlése szerint az augusztus 19-ig tartó felújítás idején a BKV forgalmistái mellett rendőrök is segítik a buszok közlekedését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását