2024. május 3. - Tímea, Irma

Kórházban a színésznő

Kórházba szállították helyi idő szerint csütörtökön az Egyesült Államokban Elizabeth Taylor kétszeres Oscar-díjas színésznőt; szóvivőjének közlése szerint csak óvintézkedésről van szó.
2008. augusztus 1. péntek 06:35 - Hírextra

Miss Taylor jól van, hamarosan hazamehet. Jelenleg a családtagjai, barátai és pompás ékszerek veszik körül - közölte Dick Guttmann, de további részleteket nem árult el.
A színésznő ügyeit intéző Los Angeles-i iroda cáfolta azokat az Angliában lábra kapott híreszteléseket, hogy Liz Taylornak szívrohama volt, és gépek tartják életben.


Az újságok évek óta cikkeznek a 76 esztendős hollywoodi díva egészségügyi problémáiról. 2004-ben szívszélhűdés érte, ezen kívül gerincbántalmakkal küszködik. Krónikus hátfájása miatt gyakran kerekesszéket használ. Tizenegy évvel ezelőtt eltávolítottak egy tumort az agyából. A 70-es és a 80-as években alkohol- és kábítószerfüggőségben szenvedett.


Legismertebb alakítását 1966-ban a Nem félünk a farkastól című Edward Albee-dráma filmváltozatában nyújtotta akkori férjével, Richard Burtonnel a főszerepben. Játékát Oscar-díjjal jutalmazták. Első aranyszobrocskáját a hat évvel korábban forgatott Butterfiled 8 című film női főszerepéért kapta.


Elizabeth Taylor hét különböző férfival élt együtt nyolc házasságban. (Richard Burtonnel kétszer is házasságra lépett.) Négy gyereke és kilenc unokája van.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását