2024. április 20. - Tivadar

Ismét Federer viszi a svájci zászlót

A négy évvel ezelőtti athéni olimpiához hasonlóan ismét Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa viszi majd a svájci zászlót a pekingi játékok megnyitóján.
2008. augusztus 1. péntek 14:32 - Hírextra

A bázeli csillag számára a mostani megbízatás azért is különösen kedves, mert éppen augusztus 8-án ünnepli majd 27. születésnapját.


"Csodálatos, hogy éppen a jeles napon vihetem a svájci lobogót" - lelkendezett Federer, hozzátéve, hogy van mit törlesztenie a pekingi játékokon, így az, hogy másodszor is ő lesz hazája zászlóvivője, extra motivációt ad neki.


A 12-szeres Grand Slam-győztes klasszis Athénba toronymagas esélyesként érkezett, de óriási meglepetésre már a második fordulóban kikapott a cseh Tomas Berdychtől, így kiesett.


Elképzelhető, hogy Federer a jövő héten már nem lesz a világranglista éllovasa, amennyiben ugyanis nagy riválisa, a spanyol Rafael Nadal megnyeri az e heti, cincinnati tornát, átveszi tőle a vezetést.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását