2024. április 19. - Emma

Őrizetben az elkövető

Őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint brutálisan meggyilkolta alkalmi munkaadóját Kabán - értesült a HavariaPress. A hajdúsági kisvárosban élő 31 éves férfi a gyanú szerint kedden délelőtt, tíz óra körül végzett a 71 éves ass
2008. július 31. csütörtök 19:21 - Hírextra
A tanúkutatások alapján viszont már estére valószínűvé vált, hogy a 31 éves helybélinek sok köze lehetett a történtekhez.

A fiatal férfit előbb tanúként, majd gyanúsítottként hallgatták ki, végül szerdán, poligráfos hazugságvizsgálata során megtört, s minden részletre kiterjedően beismerő vallomást tett. Mint kiderült, a férfi hétfőn megtudta, hogy az idős házaspár nyugdíjat kapott, s mivel neki sürgősen ki kellett egyenlítenie a fennálló tartozását, elhatározta, hogy megszerzi a pénzt.

Miután kedden reggel a férfi elment otthonról a kertjükbe dolgozni, főzés közben rátört az egyedül lévő nőre, több késszúrással a földre terítette, majd egy fejszével agyonütötte. Ezután magához vette a lakásban talált körülbelül százezer forintot, végül az ágyra fektette és felgyújtotta a holttestet.

A férfival szemben nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt indult büntetőeljárás, ennek keretében a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.
Forrás: havaria.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását