2024. április 28. - Valéria

Hőkamerákkal is ellenőrzi a rendőrség a kiürített tiszai üdülőket

Hőkamerákkal, éjjel is látó készülékekkel is ellenőrzi a rendőrség az áradás miatt kiürített Tisza-parti üdülőhelyeket Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi főkapitányság helyettes sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2008. július 31. csütörtök 14:45 - Hírextra
A múlt szombaton kiürített és még víz alatt lévő tivadari, jándi és vásárosnamény-gergelyiugornyai üdülőknél változatlanul folyamatos a járőrözés a vagyonbiztonság megőrzése érdekében - mondta Fedor Rita.

Hozzátette: a víz várhatóan legkorábban péntekig a tivadari üdülőterületről húzódik majd vissza, s a szakemberek szerint 10-15 centiméteres iszapot hagy majd maga után, amit el kell takarítani és fertőtlenítésre is szükség lesz.

A szóvivő-helyettes megemlítette, hogy az alsó folyószakaszon elönti a víz a dombrádi, a tiszateleki és a rakamazi Tisza-parti üdülőket is.

Bodnár Gáspár, a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője arról tájékoztatott, hogy csütörtök délben Dombrádnál tetőzött a Tisza, 686 centiméteres vízmagassággal. A levonuló árhullám Tiszabercel felé tart, ahol pénteken 720-730 centiméter körül várják az újabb tetőzést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását