2024. május 3. - Tímea, Irma

Egymilliárd a szülészetre

Egymilliárd forintból újul meg a Miskolci Egészségügyi Központnak a Semmelweis Kórházában lévő szülészeti-nőgyógyászati osztálya, a rekonstrukció idejére az osztály a Diósgyőri Kórházba költözik - tájékoztatta Tasnádi Zoltán önkormányzati biztos az MTI-t
2008. július 29. kedd 15:30 - Hírextra
Augusztus elsejétől augusztus 4-ig tart a Semmelweis Kórház nőgyógyászatának, szülészetének átköltöztetése a Miskolci Egészségügyi Központ másik, diósgyőri kórházának traumatológiai épületébe. Amint véget érnek a jelenlegi szülészeti tömb korszerűsítési és felújítási munkálatai, újra a szokott helyen várják majd a kismamákat - közölte Tasnádi Zoltán.

Hardonyi András, a Miskolci Egészségügyi Központ szülészeti és nőgyógyászati osztályának vezető főorvosa elmondta: a költözés alatt nem tudnak biztonságosan betegellátást végezni, ezért felvették a kapcsolatot a megyei kórház szülészeti osztályával. Augusztus 4-ig ezért a betegeket, a szülő nőket a miskolci megyei kórházban fogadják és látják el.

A Semmelweis kórház szülészet épületének felújítási, korszerűsítési és bővítési munkálataira címzett támogatásból 800 milliót, az önkormányzattól pedig 200 milliót kapott a két kórház összevonásával létrejött Miskolci Egészségügyi Központ. A megújult szülészeti tömböt várhatóan 2009 végén adják át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását