2024. április 29. - Péter

Bombahelyzet: túlterheltek az információs vonalak

Túlterheltek azok a telefonvonalak, melyeken keresztül az állampolgárok a világháborús bomba miatti kitelepítésről érdeklődhetnek- tájékoztatta a védelmi iroda vezetője kedd délután az MTI-t.
2008. július 29. kedd 16:25 - Hírextra
Csehné Lődi Anikó elmondta: reggel 8 órától 8-10 ember, a BKV, a rendőrség, a polgári védelem és a IX. kerületi önkormányzat munkatársai folyamatosan válaszolnak az emberek kérdéseire, emiatt azonban a megadott 217-0763, és a 217-1609 ügyfélszolgálati telefonszám folyamatosan foglalt.

A védelmi iroda vezetője arra kérte az embereket, hogy türelemmel várják meg, amíg a kiürítés befejeződik, és a tűzszerészek elvégzik a bomba hatástalanítását.

Az emberek döntő többsége arról érdeklődik, meddig tart a kényszerintézkedés, mikor térhetnek vissza otthonaikba - jegyezte meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint a IX. kerületi Vaskapu utcában talált kéttonnás világháborús bomba miatti kiürítés, amely mintegy 16 ezer embert érint, délután 16 órára 85 százalékban teljesült a bomba egy kilométeres körzetében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását