2024. május 14. - Bonifác

Turi-Kovács nem változtatna

Csak a jelenlegi, a Fidesszel kialakított szövetségi rendszeren belül képzelhető el a kisgazdaegység - jelentette ki Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Szövetség (KPSZ) elnöke szombaton Csongrádon, arra reagálva, hogy sajtóhírek jelentek meg arról, új e
2008. július 26. szombat 18:10 - Hírextra
A Kisgazda Polgári Szövetség kész a tárgyalásra és az együttműködésre az FGKP törvényesen bejegyzett elnökével, akinek azonban el kell fogadnia, "szövetségi politikánkon nem kívánunk változtatni" - mondta a politikus a dél-alföldi régió kisgazda vezetőinek tanácskozása előtt tartott sajtótájékoztatón.

Hozzátette: "a szövetségi politikánkhoz csatlakozni lehet, akár szembe is lehet menni vele, de akkor nincs együttműködés".

Ma a kisgazda értékeket nem lehet másként érvényesíteni, csak egy szövetségi rendszeren belül. A KPSZ nem öncélúan - országgyűlési és önkormányzati képviselői helyek megszerzése miatt - vesz részt a szövetségi rendszer munkájában, hanem azért, hogy programja megjelenjen és érvényesüljön - hangsúlyozta az elnök.

Az FKGP pénteken kiadott közleménye szerint a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntésével megsemmisítette Hegedűs Péter elnöki mandátumát, így a párt vezetője és törvényes képviselője Nagy Sándor László.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását