2024. április 26. - Ervin

Obama elhúzott

Megsemmisítő előnyre tett szert Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt republikánus riválisával, John McCainnel szemben - a kampánykellékek iránti kereslet terén.
2008. július 25. péntek 08:32 - Hírextra
A washingtoni Café Press internetes portál, amely az elnökjelöltek reklámtárgyainak kereskedelmére specializálódott, a július 14-vel kezdődő héten Obama arcképével díszített pólókból, nyakkendőkből és más ruházati cikkekből bonyolította forgalmának 66 százalékát, a McCain képével ékesített öltözködési cikkek eladásainak alig 14 százalékát tették ki.

A Capital Noveltess nagykereskedelmi cég június 15. - Hillary Clintonnak, Obama demokrata párti riválisának visszalépése - óta 1600 kitűzőt és 3000 hűtőszekrénymágnest adott el a fekete szenátor képével, republikánus részről 400 McCain-jelvényre és ugyanannyi mágnesre kapott rendelést.

Még nagyobb Obama előnye a pólók terén: június 15. óta 8700-at szállítottak Obama portréjával, 650-et McCain képével. Az elemzők szerint ebből csak kétféle következtetést lehet levonni: vagy elsöprő Obama-győzelem várható az elnökválasztáson - vagy McCain hívei nem hordanak pólót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását