2024. április 24. - György

"Elítéljük a terrorizmust"

A Kisgazda Polgári Szövetség (KPE-KPSZ) részt vett azon a tiltakozó megmozduláson, amelynek a célja a XII. kerületben felállított turul emlékmű megőrzése, a kisgazdák szándéka szerint pedig egyúttal minden nemzeti jelképünk védelme volt.
2008. július 25. péntek 15:25 - Hírextra
Köszönetet mondunk a rendezőknek és a rendőrségnek, hogy a demonstráció több ezer ember jelenlétével rendben, békében, minden atrocitás nélkül ment végbe.

Mi, kisgazdák előre kikötöttük, hogy minden szélsőséges szervezettől, megnyilvánulástól mint a nemzeti középen álló párt elhatárolódunk, ugyanakkor nemzeti jelképeink védelmében teljes összefogást szorgalmazunk. Megismételjük, hogy akár a beszédek során, akár máshol, bárkinek az identitását sértő megjegyzés hangzott volna el, azt elítéljük és visszautasítjuk.

Sajnálatos, hogy a túlfizetett balliberális média igyekszik ott is bajt keresni, ahol ilyen nincs. Még sajnálatosabb, hogy olyan politikai és lelki terrort kívánnának alkalmazni, amelynek alapján megmondanák, hogy melyik szervezet, mikor és hol vehet részt rendezvényen véleményét, eszményeit képviselve. Elutasítjuk mind a valóságos, mind az egyre erősebb lelki terrort, és határozottan kijelentjük, hogy a jövőben is minden törvényes, alkotmányos eszközt fel kívánunk használni nemzeti szimbólumaink, jelképeink védelmében.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását