2024. április 29. - Péter

Tizenkilencre alsó

A börtönből hozattak ki hat parlamenti képviselőt Indiában a keddi sorsdöntő, bizalmi szavazásra.Egyikük, bár kormánypártinak számít, mégis a kormány ellen szavazott, mert nem értett semmit a szavazás előtti hosszas vitából.
2008. július 23. szerda 13:33 - Hírextra
"Nagyon figyeltem, mégis úgy tűnt, hogy se füle, se farka az egésznek, fogalmam sincs, miről is szólt az egész vita. Márpedig ha én, parlamenti képviselő létemre nem értek semmit az atomipari megállapodásról az Egyesült Államokkal, akkor ugyan az embereknek mennyire világos az egész?" - indokolta nemjét Atík Ahmed.

Szavazata ellenére az indiai kormány megnyerte az ellenzék által kezdeményezett bizalmi szavazást, ezzel megmenekült a kormányzó koalíció és egyúttal elhárult az akadály az Egyesült Államokkal kötött polgári atomipari megállapodás végrehajtása elől.

Hogy a másik öt börtönlakó képviselő miként szavazott, arra nem tért ki az AFP francia hírügynökség, ahogy arra sem, ugyan miért vannak börtönben. A szavazás után ismét rács mögé kerültek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását