2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nagy bajban van a sztár

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél - szokták mondani. Nos, Madonna és Alex Rodriguez viszonyáról már annyit cikkezett a sajtó, hogy talán tényleg van a feltételezéseknek némi valóságtartalma. Most egy állítólagos szexvideó is nyilvánosságra került,
2008. július 23. szerda 15:32 - Hírextra
A Daily Mail robbantotta a hírt: előkerült egy felvétel, amelyen Madonna és a baseball sztár félreérthetetlen szituációban vonaglanak. Egy ismeretlen úr 1 millió dollárért árulja az ominózus kazettát. Állítása szerint titokban helyezte el a kamerát a lakásban, mert le akarta buktatni a popsztárt.

Az sem érdekli, ha kukkolás miatt büntetőeljárás indul ellene, mert mint mondja: igazságot akar. Hogy mi köze van Madonnához, és miért ilyen nagy az igazságérzete a férfinak, azt nem tudni. Mindenesetre erős a gyanú, hogy csak meg akart gazdagodni a hírverésen. Hiszen még ha nincs is szexvideó, ő akkor is jól keresett a magazinoknak eladott álinformációkkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását