2024. április 26. - Ervin

Szülői felügyelet a netről

Némi szerencsével hamarosan az interneten keresztül is szemmel tarthatják a kaposvári Virágfürdőben idejüket töltő kamaszokat a szülők a város honlapjára (www.kaposvar.hu) kattintva, de azok is napra, mondhatni percre kész információval rendelkezhetnek a
2008. július 22. kedd 13:05 - Hírextra
A kaposvári önkormányzat reményei szerint a rövidesen webkamerán keresztül látható élőkép még több turistát vonz majd a somogyi megyeszékhely fürdőjébe.

A látogatottságra ugyan nem lehet panasz, hiszen a múlt nyáron 76 ezren - a város lakosságát meghaladó számban - keresték fel a Virágfürdőt, s hogy nem csak a helybeliek és a somogyiak körében kedvelt, bizonyítja, hogy a vendégek fele a szomszédos megyékből érkezett.

Az idén bevezetett újdonságoknak - köztük az üdülési csekk elfogadásának - köszönhetően a várakozások szerint ez évben már 80 ezer látogatója lehet az élményfürdőnek, amely 46 látványelemmel, egyebek mellett vízköpőkkel, buzgárokkal, gejzírekkel, csúszdákkal, vízeséssel, sodrófolyosóval várja az érdeklődőket.

Újdonság az is, hogy a látogatók ez évtől öt- és tíznapos napos kedvezményes bérletet is vásárolhatnak, a helyi lakosoknak további kedvezmény, hogy a Kaposvár kártyával rendelkezők 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak jegyet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását