2024. április 28. - Valéria

2013-ig aláírt

Michael Essien aláírta új, ötéves szerződését a Chelsea labdarúgócsapatához, így a ghánai középpályás 2013-ig a londoniaknál marad.
2008. július 22. kedd 13:02 - Hírextra
"Nagyon boldog vagyok itt. Nagyszerű csapatunk van és szurkolóink fantasztikusak, s mindig szeretettel viszonyultak hozzám. Scolari kinevezésének is nagyon örültem, kitűnő szakembernek tartom" - mondta Essien, aki így Petr Cech kapushoz csatlakozott, ugyanis a cseh hálóőr egy nappal korábban szintén ötéves kontraktust írt alá a Chelsea-vel.

A londoniaknak Frank Lampard személyében egyetlen kulcsjátékosa maradt, akinek már csak egy évre van szerződése, és sajtóinformációk szerint Essien hosszabbításával nem kizárt, hogy még nyáron eladja őt a Chelsea.

"Nemrég érkeztem a klubhoz, de teljesen világos számomra, hogy Essien a világ egyik legjobb középpályása, így kulcskérdés volt a megtartása" - nyilatkozta a brazil Luiz Felipe Scolari, akit júniusban lett a Kékek új vezetőedzője. A nyári Eb-n még a portugál válogatottat irányította.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását