2024. április 29. - Péter

Kiváló eredmények

A női magasugrás és a női 800 méter kiemelkedett az egyébként is nagyon jó eredményekkel zárult orosz atlétikai bajnokság számai közül.
2008. július 21. hétfő 14:11 - Hírextra
Női magasban Anna Csicserova és az olimpiai bajnok Jelena Szleszarenko is 2,03 méterig jutott, s noha elmaradtak az utóbbi egy évben verhetetlennek tűnő Blanka Vlasic ranglistavezető eredményétől (2,06 m), mostani formájuk alapján Pekingben komoly ellenfelei lehetnek a világbajnok horvát klasszisnak. A viadalt Csicserova nyerte kevesebb rontott kísérletének köszönhetően.

Női 800 méteren a vb-ezüstérmes Jelena Szoboljeva győzelme papírformának nevezhető, az azonban már semmiképpen sem, hogy a világ idei legjobbjával, 1:54.85 perccel ért célba. Idén a kenyai Pamela Jelimo minden versenyén nyomasztó fölénnyel és szenzációs időkkel nyert, legutóbb a pénteki párizsi Golden League-viadalon 1:54.97-tel, ám Szoboljevának - aki már az előfutamban is 1:57.14-et ért el - most ezt is sikerült túlszárnyalnia.

A Kazanyban rendezett négynapos ob-n női 3000 méter akadályon Gulnara Galkina-Szamitova is a világ idei legjobbját futotta (9:08.21 p), de kiváló eredménnyel nyerte a női távolt Tatyjana Kotova (6,86), a női hármast Tatyjana Lebegyeva (14,92 m), a női 5000 métert pedig Lilja Sobuhova (14:23.75 p).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását