2024. április 25. - Márk

Bűnözőket rendőrnek

Volt banditákat toboroznak túravezetőknek Indiában az ország bűnözőkben leggazdagabb vidékeire a turistaforgalom fellendítése végett.
2008. július 21. hétfő 06:50 - Hírextra
Az elképzelés szerint bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy az egészen közeli múlt legendás bandavezérei hol éltek, hogyan és hol követték el legszörnyűbb tetteiket.

A banditatúrákhoz azonban szakértő idegenvezetők is kellenek, ezért próbálnak az utazási irodák verbuválni volt bűnözők közül.

Azok a vendégek sem maradnak azonban izgalom nélkül, akiknek kevés a közelmúlt bűntörténete, mivel a területeken manapság is mindennaposak a tűzharcok a bűnözők és a rendőrök között, így kis szerencsével jó kis golyózáporba kerülhetnek.

Indiában amúgy sok bandavezér igen népszerű, a lakosság hősként tiszteli őket. Akad köztük olyan, aki bandatagjaival 180 embert ölt meg 20 év alatt, mégis védelmezték a falusiak.

A nők mezőnyéből kimagaslik a Bandita Királynő, aki olyan népszerű lett, hogy a börtönből egyenesen a parlamentbe vezetett útja: szabadulása után képviselőnek választották - emlékeztetett a Daily Telegraph című brit lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását