2021. március 7. - Tamás

AngyalZÖLD

Új, a zöldfelületek fenntartását és fejlesztését szolgáló programot fogadott el a XIII. kerületi önkormányzat; az AngyalZÖLD néven alkotott stratégia megvalósítására évente több mint egymilliárd forintot fordítanak - közölte az önkormányzat hétfőn az MTI-
2008. július 21. hétfő 14:40 - Hírextra
A program kiemelten foglalkozik parkok és játszóterek megújításával, valamint a zöldterületek gondozásával, a parkgondnoki rendszer és a zöldfelületi védnökségi program folytatásával.

A kiemelt fejlesztések között szerepel a Gyermek tér, Dráva park, Kassák-Lőportár utcai park, Bulcsú park, a Baba tér és a Victor Hugo park. A tervek szerint folytatódik a játszóterek szabványosítása és szökőkutak kiépítése is.

A kerület 13 millió négyzetméternyi területéből több mint 2 millió négyzetméter a zöldterület, köztük olyan természeti kincsekkel, mint a Margitsziget, a Duna-parti sétányok és a Népsziget - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását